Menu Sluiten

Over ons

Passion Works Better! is een nog vrij jonge speler op de Limburgse uitzendmarkt met kantoren in Alken, Diepenbeek, Herk-de-Stad en Beringen. De niet-evidente keuze om op deze locaties op te starten, typeert ons als speler in de uitzendsector. Wij willen ons toch enigszins anders profileren dan onze concullega’s.

Passion Works Better! situeert zich met zijn uniek en eigenzinnig concept van ‘staff-hunting’ tussen de traditionele uitzend- en selectiekantoren in. Zoals onze naam het zegt, zoeken wij bij kandidaten naar hun passie voor de juiste job. Werken rond o.a. attitude, intrinsieke motivatie, bedrijfscultuur en een grondige screening, zijn troeven waarmee Passion Works Better! het verschil probeert te maken voor onze klanten.

Wij richten ons op zowel arbeiders- als bediendenprofielen met extra focus op technische profielen, operatoren in o.a. voeding, logistieke functies, studententewerkstelling en bedienden tot en met het middenkader. Dit alles proberen we te realiseren aan een gezonde prijs-kwaliteitverhouding. 

Dankzij onze zaakvoerster Sylvia Vogelaar beschikken we over zeer ruime ervaring in de HR-sector en vanuit haar visie zijn wij allemaal 100% gepassioneerd om een excellente dienstverlening op maat aan te bieden. Onze dienstverlening stopt niet na de kantooruren, ook buiten deze uren kunt u steeds bij ons terecht. 

Enthousiaste groeten,

de Passionista’s en Passiomisters

nl_NLDutch