Menu Sluiten

Ons team

Sylvia Vogelaar

Zaakvoerster Passion Works Better!  én bezieler van de Passionista’s

De ‘leading lady’ en inspirator van ons bedrijf! Haar passie en kunde in combinatie met elke dag het beste van zichzelf te geven en mee voorop te gaan in ‘the war for talent’, zorgt voor bewondering bij klanten, uitzendkrachten en zeker ook bij ons!

John Jeuris

 Vennoot Passion Works Better!                 Financieel & Administratief Manager

Zijn grote expertise en passie voor cijfers en processen maken van hem de geknipte persoon om te zorgen voor een gezonde en evenwichtige balans in ons bedrijf!

Passion Works Better - Gwendolien

Gwendolien Put

HR- & Backoffice consulente
Passionista kantoor Herk-de-Stad

Haar vriendelijkheid en glimlach geeft een extra ‘touch’ aan haar perfecte service om klanten en uitzendkrachten te ontzorgen op vlak van contracten, verloning, sociale documenten, enz.

Michiel

Michiel Smeulders

HR- en uitzendconsulent
Passionisto kantoor Herk-de-Stad

Met zijn talent om kandidaten te peilen naar hun verwachtingen en competenties en die dan ook nog eens te matchen met de juiste job, verbaast hij keer op keer zijn klanten en  collega’s!

Kelly

Kelly De Schrijver

HR- en uitzendconsulente
Passionista kantoor Herk-de-Stad

Dankzij haar professionaliteit en haar open blik op onze maatschappij zoekt zij in elke kandidaat naar het beste en geeft zij iedereen een gevoel van respect en dienstbaarheid!

Lien

Lien Ulens

Junior Office Manager
Passionista kantoor Diepenbeek

Altijd goedlachs en boordevol positieve energie smijt zij zich elke dag om klant en kandidaat met elkaar te matchen en nieuwe klanten te enthousiasmeren over onze visie en aanpak!

Claudia

Claudia Snyders

HR-en uitzendconsulente
Passionista kantoor Diepenbeek

Met haar vriendelijke, respectvolle en aangename aanpak overtuigt zij moeiteloos uitzendkrachten om via Passion Works aan de slag te gaan!

Barbara

Barbara Korasiak

HR- en uitzendconsulente    Passionista Niche ‘Tuin- & Landbouw’

“Dzien dobry!” Dankzij haar ‘Poolse’ roots, haar gedrevenheid en spontaniteit, slaagt ze er in om voor klanten in tuin- en landbouw de juiste én gemotiveerde medewerkers te vinden!

Yolanda

Yolanda Kerkhofs

Office Manager
Passionista kantoor Beringen

Haar expertise en ‘metier’ in de uitzendsector maakt van haar de geknipte collega om Passion Works in West-Limburg op de kaart te zetten en bedrijven te overtuigen van een partnership!

Indra

Indra Raskin

HR- en uitzendconsulente    Passionista kantoor Beringen

Dankzij haar enthousiasme en spontaniteit slaagt zij er in om haar kandidaten het beste in zichzelf te leren ontdekken en samen met hen op zoek te gaan naar een geknipte job!

Barbara

Naam

Functie

tekstje

Yolanda

Naam

Functie

tekstje

nl_NLDutch
nl_NLDutch