Menu Sluiten

Ik zoek een medewerker

Naar aanleiding van de toenemende krapte op de arbeidsmarkt zet Passion Works! alle middelen in om gepassioneerde kandidaten te rekruteren die hun werk in jouw organisatie op betrokken wijze en met de juiste arbeidsattitude uitoefenen. 

Om dit te realiseren zetten we in op een sterke en laagdrempelige bereikbaarheid: ruime openingsuren, sterke online aanwezigheid (website, Instagram, e-mail, Facebook, LinkedIn, Twitter en andere tools), snelle reactiesnelheid bij contactname van potentiële  kandidaten (binnen 24u, ook in het weekend en op feestdagen) en korte opvolging.

Alle uitzendkrachten en klanten kunnen steeds 7/7 bij Passion Works! terecht.
Daarnaast is Passion Works! sterk in het creëren van samenwerkingsverbanden met externe organisaties, bv. andere bedrijven in de streek, VDAB en haar partners, OCMW’s, VFU (Vormingsfonds voor uitzendkrachten), opleidingscentra e.a.

Voordeel van deze aanpak is dat we niet enkel werkzoekenden, maar ook latent werkzoekenden via een uitgebreide waaier van rekruteringskanalen bereiken, waardoor we voor jouw organisatie uit een ‘ruimere visvijver’ kunnen selecteren.

Passie & Goesting voor een leuke job in goed draaiende horecazaken !!!

Met z'n allen kijken we hoopvol uit naar het terug opstarten van ons sociaal leven waarin Horeca een belangrijke rol speelt! Om er voor te zorgen dat iedere gast goed en snel kan bediend worden, zijn we nu alvast op zoek naar gedreven handjes om mee te willen draaien in bediening, keuken en afwas!!!
Wij zoeken gedreven horecamedewerkers, flexijjobbers en studenten voor: * Bediening en toog * hulp in het keukengebeuren * hulp in afwas en schoonmaak Kortom, voor elk wat wils! Kom zeker met ons praten! Samen vinden wij een leuke job!!!
Contacteer ons

Vind de juiste medewerker met Passion Works Better!

Passion Works Better logo detail

'Staffhunting'

HR-oplossingen voor kmo's door een kmo

Passion Works Better logo detail

Goesting

als vereiste voor alle kandidaten

Passion Works Better logo detail

Match

met jouw bedrijfscultuur qua talent en attitude

nl_NLDutch
nl_NLDutch