Menu Sluiten

Ik zoek een medewerker

Naar aanleiding van de toenemende krapte op de arbeidsmarkt zet Passion Works! alle middelen in om gepassioneerde kandidaten te rekruteren die hun werk in jouw organisatie op betrokken wijze en met de juiste arbeidsattitude uitoefenen. 

Om dit te realiseren zetten we in op een sterke en laagdrempelige bereikbaarheid: ruime openingsuren, sterke online aanwezigheid (website, Instagram, e-mail, Facebook, LinkedIn, Twitter en andere tools), snelle reactiesnelheid bij contactname van potentiële  kandidaten (binnen 24u, ook in het weekend en op feestdagen) en korte opvolging.

Alle uitzendkrachten en klanten kunnen steeds 7/7 bij Passion Works! terecht.
Daarnaast is Passion Works! sterk in het creëren van samenwerkingsverbanden met externe organisaties, bv. andere bedrijven in de streek, VDAB en haar partners, OCMW’s, VFU (Vormingsfonds voor uitzendkrachten), opleidingscentra e.a.

Voordeel van deze aanpak is dat we niet enkel werkzoekenden, maar ook latent werkzoekenden via een uitgebreide waaier van rekruteringskanalen bereiken, waardoor we voor jouw organisatie uit een ‘ruimere visvijver’ kunnen selecteren.

Wij zoeken verantwoordelijke koeriers, rijbewijs B !!!

Voor onze klant, een goed draaiend logistiek bedrijf regio Paal-Beringen, zijn we op zoek naar enkele gedreven en enthousiaste chauffeurs met rijbewijs B en enkele jaren rijervaring om overdag bestellingen te bezorgen.
Je kan goed overweg met tijdsdruk gezien je verscheidene bestellingen per dag dient af te werken (gemiddeld 50 à 70 stops per dag). Jouw werkdag start omstreeks 13u in de namiddag en je werkt tot 19u à 20u30 (flexibiliteit is belangrijk) Je werkt van maandag tem vrijdag of zaterdag. Je bent stressbestendig en gewend je intensief in het verkeer te begeven.
Contacteer ons

Vind de juiste medewerker met Passion Works Better!

Passion Works Better logo detail

'Staffhunting'

HR-oplossingen voor kmo's door een kmo

Passion Works Better logo detail

Goesting

als vereiste voor alle kandidaten

Passion Works Better logo detail

Match

met jouw bedrijfscultuur qua talent en attitude

nl_NLDutch
nl_NLDutch