Gepassioneerd medewerker frituur! (m/x/v) 68182633
Deeltijds, Interim met optie vast, Voltijds, Weekend
Regio Bilzen, Regio Tongeren
Geplaatst 3 maanden geleden
Voor een klant, een drukbezochte frituur, zijn wij op zoek naar een nieuwe collega om hun team te versterken als medewerker!
Taken:
- Klanten hartelijk verwelkomen;
- Voorbereidingen van de bestellingen;
- Bakken van de frieten en snacks.
Profiel
- Iemand met de wil om te werken;
- Ervaring is een pluspunt, maar geen must;
- Streven naar een stabiele job op langer termijn;
- Je bent leergierig, ze voorzien een intensieve opleiding;
- Deeltijdse jobaanbieding van 25 tot 32u, 38 is ook mogelijk maar dan werk je op verschillende vestingen;
- Je bent stressbestendig;
- Je bent een sociaal persoon met veel klantencontact;
- Ambitie om op termijn leiding te geven is een pluspunt.
Jobgerelateerde competenties
- Betalingen ontvangen
- Bereidingen en producten verpakken en etiketteren (fabricatie- en houdbaarheidsdata)
Ze opbergen in de koelruimte, de voorraadkamer, … - De klant informeren over de samenstelling van de producten (salades, belegde broodjes, …)
De bestelling opnemen - Afwassen
- De zaal, het keukenmateriaal en -uitrusting onderhouden
- Voedingsmiddelen klaarmaken of opwarmen
Belegde broodjes, hamburgers, … samenstellen en afwerken - Eenvoudige gerechten bereiden (salades, rauwkostschotel, kaasschotel, nagerechten, …)
- De presentatie van producten en van warme en koude gerechten in een toonbank of op een buffet verzorgen
Het buffet of de toonbank in de loop van de dienst opnieuw aanvullen - De goederen ontvangen en controleren
De goederen opslaan in een koelkamer of een voorraadkamer - De bereiding van belegde broodjes, brood, … plannen volgens de verwachte verkoop
- De bestelling aan de klant overhandigen (op een bord, in een meeneemverpakking, op een dienblad, …)
- Bereiden en/of opwarmen van: Frieten en frituursnacks
Persoonsgebonden competenties
- Verantwoordelijkheid
- Zelfstandigheid
- Stressbestendigheid
- Klantgerichtheid
- Communiceren
- Samenwerken
- Flexibiliteit
Aanbod
- Marktconforme verloning;
- Horeca-premie van 2€ per uur op een zondag, met een maximum bedrag van 12€;
- Openingsuren op dinsdag en donderdag van 16u tot 21u30, op vrijdag zaterdag en zondag van 15u30 tot 22u;
- Vrij op maandag;
- Variabel uurrooster, deze is 3 weken op voorhand bekend;
- Je werkt 1 dag van het weekend, zaterdag of zondag, zelden dat je beide dagen moet;
- Gesloten op 24 en 25 december alsook op 31 december, overige feestdagen zijn ze geopend;
- Geen collectieve sluiting.