Menu Sluiten

Ik zoek een medewerker

Naar aanleiding van de toenemende krapte op de arbeidsmarkt zet Passion Works! alle middelen in om gepassioneerde kandidaten te rekruteren die hun werk in jouw organisatie op betrokken wijze en met de juiste arbeidsattitude uitoefenen. 

Om dit te realiseren zetten we in op een sterke en laagdrempelige bereikbaarheid: ruime openingsuren, sterke online aanwezigheid (website, Instagram, e-mail, Facebook, LinkedIn, Twitter en andere tools), snelle reactiesnelheid bij contactname van potentiële  kandidaten (binnen 24u, ook in het weekend en op feestdagen) en korte opvolging.

Alle uitzendkrachten en klanten kunnen steeds 7/7 bij Passion Works! terecht.
Daarnaast is Passion Works! sterk in het creëren van samenwerkingsverbanden met externe organisaties, bv. andere bedrijven in de streek, VDAB en haar partners, OCMW’s, VFU (Vormingsfonds voor uitzendkrachten), opleidingscentra e.a.

Voordeel van deze aanpak is dat we niet enkel werkzoekenden, maar ook latent werkzoekenden via een uitgebreide waaier van rekruteringskanalen bereiken, waardoor we voor jouw organisatie uit een ‘ruimere visvijver’ kunnen selecteren.

Niet te missen aanbod van 'top' kandidates voor oa. inpakwerk & orderpicking !!!

Deze week had Passion Works Better! de eer om voor een klant een toffe en dynamische groep te begeleiden naar een nieuwe uitdaging op de arbeidsmarkt! éen voor één standvastige kandidates waar jij, als nieuwe werkgever, op kunt rekenen en die beschikken over een grote dosis verantwoordelijkheidszin en een positieve arbeidsattitude!
Deze gedreven dames zijn op zoek naar een job als orderpicker, inpakker, magazijnmedewerker,... Zou jij graag zelf één van deze toppers willen aantrekken of ken jij een bedrijf of organisatie die op zoek zijn naar versterking voor hun team? Geef ons zeker een seintje! Wij, binnen Passion Works Better!, zijn overtuigd dat deze dames jullie niet gaan teleurstellen! 👌

Vind de juiste medewerker met Passion Works Better!

Passion Works Better logo detail

'Staffhunting'

HR-oplossingen voor kmo's door een kmo

Passion Works Better logo detail

Goesting

als vereiste voor alle kandidaten

Passion Works Better logo detail

Match

met jouw bedrijfscultuur qua talent en attitude

nl_NLDutch
nl_NLDutch